Osobní dopis starosty Pavla Roušara k zahájení kampaně OÚ

Vážení přátelé, spoluobčané,01_Rousar_1.jpg

po 4 letech opět žádáme o Vaší důvěru a podporu ve volbách. Nechtěli jsme se stát politiky, ale stalo se. Nebylo nám jedno, jak a kde žijeme, jaké vztahy panují kolem nás. Za největší úspěch uplynulého období považuji to, že jsme se nezpronevěřili svým principům a ukázali, že politika se dá dělat čistě, slušně a otevřeně. A nejen to. Politika se dá dělat s vámi! Pokud tento princip oceňujete, podpořte nás!

Celé 4 roky jsme čelili nechutným atakům opozice, která se spojila s cílem vše zablokovat. Ztratili jsme spoustu drahocenného času v půtkách, které snad někomu připadaly zábavné, ale kvalitu života v Újezdě nezlepšily. Naopak. Přistoupí-li občané i volení zástupci na princip, že jediným smyslem opozice je škodit a rozvracet, jsme na šikmé ploše. Očerňování, pomluvy a poštvávání lidí proti sobě může nakonec způsobit, že síly zla získají od voličů takovou podporu, že nebude možné sestavit rozumnou koalici s partnery, kteří potáhnou za jeden provaz a lidsky si budou rozumět. Na lidi z koalice, jejich rodiny a přátele naházela opozice za 4 roky tolik špíny, že jinak než zlo, to nazvat nelze.

Chceme přesto pokračovat v práci, která přináší dobré výsledky. Chceme sestavit koalici s partnery, se kterými budeme stavět na slušnosti a schopnosti činit kompromisy v zájmu života kolem nás.

Proto potřebujeme ještě více podpory, než před čtyřmi lety.

Nezůstaňte prosím stranou a získejte nám podporu u svých přátel a známých, budeme ji potřebovat. Nezklameme vás!

podpis PR
RNDr. Pavel Roušar
starosta MČ Praha 21

www.otevreny-ujezd.cz
www.facebook.com/OtevrenyUjezd