Povolební jednání stále a intenzivně probíhají

Praha 21, 24.10.2014

Podle původní zprávy mělo ANO 2011 rozhodnuout o výběru koaličních partnerů  již minulý týden, jednání však stále
probíhají. To je dobrá zpráva pro Újezd. 

Není totiž lehké se bez dostatečných infomací rozhodnout a otočit „těžký tanker“ toxického materiálu pomluv a nevraživosti, který se v Újezdě
podařilo nahromadit proti nám a zejména proti osobě starosty Roušara. 

Včera proběhla v pořadí již třetí schůzka ANO s Otevřeným Újzedem, který
reprezentoval současný starosta. Navazovala na předchozí schůzku z minulého týdne, kdy se  uskutečnilo námi nabídnuté „grilování starosty“ za účasti všech budoucích zastupitelů ANO 2011  k jakémukoli tématu či domělé kauze. O první schůzce jsme již informovali.

ANO 2011 je stále názorově rozděleno na dva tábory:  koalice ANO+OÚ+TOP prosazující zyšování kompetence zaměstnaců úřadu MČ Praha 21 a navázání na vše dobré, co se po roce 2010 realizovalo; nebo koalice ANO+ODS+ČSSD opírající se o politiky se zkušeností a vazbami z vedení obce před rokem 2010.

ANO 2011 má představu o zapojení všech zastupitelů do práce pro městskou část včetně spolupráce s panem Duchkem ze  SÚL a PATRIOTI-VPP. Z této spolupráce jsme vyjádřili obavy.  Vyzkoušeli jsme si již sami spolupráci s panem Duchkem dokonce v Radě.  Bohužel, nekonstruktivní kritikou, osobním napadáním včetně užívání nekorektních prosředků a nepravd, se mnoho dobré práce neudělá.

O dalším průběhu jednání budeme nadále průběžně informovat v takovém rozsahu, v jakém je to možné. Jsme Otevřený Újezd.
Otevřenost, transparence, nezávislost,
prosazování veřejného zájmu, spolupráce, pracovitost a slušnost jsou
principy, na které se s námi můžete spolehnout.