Sloupek zastupitele v Újezdském zpravodaji 9/2022

Milí sousedé, spoluobčané,

kandiduji ve volbách do zastupitelstva jako lídr kandidátky “Otevřený Újezd, KDU-ČSL, Soukromníci a Zelení” protože věřím a doufám, že se po těchto volbách podaří sestavit lepší koalici, než je ta současná ODS+ANO. Podpořte Otevřený Újezd, protože jsem si jist, že s lepší koalicí se nám podaří v naší městské části udělat opravdu pozitivní změny. A my se chceme na těchto změnách podílet společně s vámi.

Jaké změny? Vidím mnoho drobných, ale i zcela zásadních chyb, kterých se současná koalice dopouští a které chceme odstranit. Například zrušíme dvě pozice uvolněných místostarostů, což jsou zcela vyhozené peníze, a uspořené finanční prostředky dáme do konkrétních projektů. Zjistíte, kolik užitečného se dá za takový balík udělat.

Chcete mít vliv na rozvoj své městské části? Pokud ho bude mít Otevřený Újezd, budete ho mít i vy. To slibujeme! Ale k tomu potřebujeme váš hlas ve volbách. Dnes se projekty připravují a realizují bez rozmyslu a bez možnosti je připomínkami veřejnosti i zastupitelů zlepšit. Jsou to promarněné příležitosti a chyby, které se Újezdu bohužel v budoucnu vymstí.

Do komunálních voleb kandidujeme na společné kandidátce se Stranou zelených, KDU-ČSL a Soukromníky ČR. Příroda, rodina, podnikání. Odmítáme korupci, klientelismus, zastaralou politickou kulturu a komunální oligarchii. Odmítáme asfalt mezi poli nebo v lese. Odmítáme “národní stadiony”, o kterých pan Samec sní. Do Újezda patří udržitelný rozvoj – a to jsme my, kandidátka č. 2.

RNDr. Pavel Roušar